logo.png
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes21
mod_vvisit_counterVčera1667
mod_vvisit_counterTento týždeň4147
mod_vvisit_counterTento mesiac28358
mod_vvisit_counterVšetky2639594
Napísal užívateľ Administrator   
Piatok, 24 Jún 2022 19:49

Celodenný výlet –Topoľčianky

Dňa 19. 5. 2022 sa deťom 1. ročníka, 4. ročníka a niekoľkým žiakom 5. ročníka chcelo ráno do školy vstávať zo svojich postieľok, lebo ich čakal pristavený autobus, ktorý ich zaviezol do Topoľčianok, kde strávili pekný slnečný a veľmi zaujímavý deň.
Ako prvý sme navštívili žrebčín, kde si deti vypočuli pútavý výklad o jednotlivých koníkoch a na záver si mohli pohladkať skvost žrebčína – koňa kráľovnej Alžbety II.

Celodenný výlet do TopolčianokCelodenný výlet do TopolčianokCelodenný výlet do TopolčianokCelodenný výlet do TopolčianokCelodenný výlet do TopolčianokCelodenný výlet do TopolčianokCelodenný výlet do TopolčianokCelodenný výlet do TopolčianokCelodenný výlet do TopolčianokCelodenný výlet do TopolčianokCelodenný výlet do TopolčianokCelodenný výlet do TopolčianokCelodenný výlet do TopolčianokCelodenný výlet do TopolčianokCelodenný výlet do TopolčianokCelodenný výlet do TopolčianokCelodenný výlet do TopolčianokCelodenný výlet do TopolčianokCelodenný výlet do TopolčianokCelodenný výlet do TopolčianokCelodenný výlet do TopolčianokCelodenný výlet do TopolčianokCelodenný výlet do TopolčianokCelodenný výlet do TopolčianokCelodenný výlet do TopolčianokCelodenný výlet do TopolčianokCelodenný výlet do TopolčianokCelodenný výlet do TopolčianokCelodenný výlet do TopolčianokCelodenný výlet do TopolčianokCelodenný výlet do TopolčianokCelodenný výlet do TopolčianokCelodenný výlet do TopolčianokCelodenný výlet do TopolčianokCelodenný výlet do TopolčianokCelodenný výlet do TopolčianokCelodenný výlet do TopolčianokCelodenný výlet do Topolčianok

Ďalej sme si pozreli zámok v Topoľčiankach, po ktorom nás previedla teta sprievodkyňa a dozvedeli sme sa veľa zaujímavých vecí o živote obyvateľov zámku. Spomenula aj bývalého prezidenta T. G. Masaryka, ktorý tu dlhší čas pôsobil a ukázala nám okrem iných pekných vecí aj obrovskú zámockú knižnicu.

Poslednou v našom programe bola prechádzka k zubrej obore, kde sme videli zblízka kŕmenie zubrov. V podvečerných hodinách sme sa vrátili do Krajného, síce unavení, ale plní krásnych zážitkov.

Pani učiteľky Kozárová a Pagáčová


 


Škola je zapojená od roku 2001 do projektu Infovek
Stránky obce
Internetové stránky obce Krajné
Copyright © 2024 Portál Základnej školy s materskou školou Krajné. Všetky práva vyhradené.
Joomla! je slobodný software šírený pod GNU/GPL licenciou.
Vytvorené pomocou Next Level Design a redakčného systému Joomla!