logo.png
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes443
mod_vvisit_counterVčera798
mod_vvisit_counterTento týždeň2902
mod_vvisit_counterTento mesiac27113
mod_vvisit_counterVšetky2638349
Napísal užívateľ Administrator   
Utorok, 31 August 2021 11:05

Vážení rodičia!

Táto správa je určená rodičom, ktorí prihlásili deti na jednorazové testovanie kloktaním. Ostatní považujú informácie za bezpredmetné.
Testovanie sa uskutoční 2.9.2021 /vo štvrtok/ od 7.45 podľa tried. Začneme deviatakmi. Je potrebné, aby rodičia rátali s tým, že žiaci nižších ročníkov ukončia testovanie neskôr, ako bolo zvykom ukončiť prvý deň školského vyučovania, teda neskôr ako 9.15. Každé dieťa dostane kartičku s unikátnym kódom, ktorým si otvoríte správu z laboratória s výsledkom testovania. Nezabudnite si kartičku od Vášho dieťaťa vypýtať.

Ako prílohy Vám zasielam:
Súhlas s testovaním a spracovaním osobných údajov, Zber údajov a Inštrukcie k testovaniu. Je potrebné a veľmi dôležité, aby ste správne vyplnili aktuálnu mailovú adresu a telefónne číslo. Vyhodnotenie testov príde iba rodičom na tieto Vami zadané adresy a čísla. Vašou povinnosťou je oznámiť mi výsledok len v prípade, že bude POZITÍVNY, postupovať podľa usmernení RÚVZ a ponechať dieťa v karanténe. Súhlas a Zber mi môžete odoslať oskenované naspäť. Kto nemá takúto možnosť, pošle mi ich po dieťati 2.9. Formuláre budú pripravené aj v škole, takže ich môžete vypísať vo štvrtok ráno alebo mi ich pošlete neskôr. Najdôležitejšie sú kontakty - ak ste zmenili mailovú adresu alebo telefónne číslo, prosím, aby ste mi do stredy večera poslali aktuálne.
Verím, že všetko prebehne hladko a všetci budeme zdraví.

Prílohy:

Súhlas zákonného zástupcu s testovaním a spracovaním osobných údajov   Zber údajov   Informačný list k testovaniu

S pozdravom
Milan Medveď


 


Škola je zapojená od roku 2001 do projektu Infovek
Stránky obce
Internetové stránky obce Krajné
Copyright © 2024 Portál Základnej školy s materskou školou Krajné. Všetky práva vyhradené.
Joomla! je slobodný software šírený pod GNU/GPL licenciou.
Vytvorené pomocou Next Level Design a redakčného systému Joomla!