logo.png
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes1544
mod_vvisit_counterVčera798
mod_vvisit_counterTento týždeň4003
mod_vvisit_counterTento mesiac28214
mod_vvisit_counterVšetky2639450
Napísal užívateľ Administrator   
Pondelok, 09 Máj 2022 18:57

O eko-taškách

Spoločníkom môže byť hocikto a hocičo. Aj taká látková eko-taška, z ktorej si naše deti v školskom klube vyrobili dizajnové kúsky. Každý iný, každý osobný. O tom, že sú naše deti tvorivé, vieme dávno. Stačí malý podnet alebo nápad a už sú v plnom nasadení. Nápad to bol veľmi dobrý-obyčajná plátenná taška za jedno euro. Stačilo trochu fantázie, pár farieb na textil, ochota pomôcť a krásne tašky boli na svete. Sú univerzálne, priestranné, ozdobené vlastnými osobnými motívmi. No kto by takú nechcel?

Eko tašky v ŠKDEko tašky v ŠKDEko tašky v ŠKDEko tašky v ŠKDEko tašky v ŠKDEko tašky v ŠKD

Plátené tašky sú skvelou voľbou, stačí Vám len jedna, ktorá je zároveň aj dizajnovým kúskom. Mnoho ľudí si v súčasnosti obľúbilo trend plátených tašiek, ktoré sú zároveň aj štýlovým doplnkom. To určite ocenia hlavne dievčatá, ale chlapci vôbec v dizajnovaní tašiek nezaostávali. Mali sme ich dosť, tak niektorí ich vyrobili viac. Obyčajne prvá bola pre seba a druhá pre mamu.
Každý ročník v školskom klube je iný. U jedného prevažujú športové záujmy, u druhého záujem o tvorivú činnosť alebo spoločenské hry. Všetky tieto aktivity u detí podporujeme. Tento rok máme deti veľmi tvorivé, nemusíme ich do vyrábania čohokoľvek nútiť, nápady idú spontánne aj od nich, čo nás teší a dáva zmysel našej práci. Myslím, že zase sa nám niečo podarilo a dobrý pocit zostal na obidvoch stranách. U detí z pocitu tvorivej činnosti a u vychovávateliek z pocitu,že naša práca nie je zbytočná.

Danica Sasáková
Adriana Borovská


 


Škola je zapojená od roku 2001 do projektu Infovek
Stránky obce
Internetové stránky obce Krajné
Copyright © 2024 Portál Základnej školy s materskou školou Krajné. Všetky práva vyhradené.
Joomla! je slobodný software šírený pod GNU/GPL licenciou.
Vytvorené pomocou Next Level Design a redakčného systému Joomla!