logo.png
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes1046
mod_vvisit_counterVčera798
mod_vvisit_counterTento týždeň3505
mod_vvisit_counterTento mesiac27716
mod_vvisit_counterVšetky2638952
Napísal užívateľ Administrator   
Piatok, 05 Marec 2021 16:45

Vážení rodičia!

Riaditeľ školy oznamuje, že pre prihlásené deti sú všetky školské zariadenia od 08.03.2021 uvedené do prevádzky v čase od 6.30 do 15.30 hod. ZŠ pre žiakov I. stupňa pracuje od 7.25 hod. podľa platného rozvrhu. Stravovanie v ŠJ je zabezpečené podľa rozpisu tak, aby sa skupiny nestretávali. Žiaci sú na stravovanie prihlásení, v prípade nezáujmu o stravovanie za odhlásenie zodpovedá rodič najneskôr ráno do 7.15 hod. Vstupom pre deti a rodičov MŠ je zadný vchod, pre žiakov ZŠ a zamestnancov je hlavný vchod do budovy.

Pri vstupe sa vykonáva ranný filter – meranie teploty a dezinfekcia rúk. Odchod detí z MŠ aj ZŠ je cez hlavný vchod. Pred prvým vstupom dieťaťa do školy je zákonný zástupca povinní odovzdať podpísané čestné vyhlásenie o bezinfekčnosti a negatívnom výsledku testovania a preukázať sa potvrdením o absolvovaní testovania nie starším ako 3 dni alebo potvrdením o prekonaní ochorenia nie starším ako 90 dní. Potvrdenia a kópie nezakladáme, len ich potrebujeme k nahliadnutiu. Akceptujeme aj preukazovanie prostredníctvom edupage, emailom, sms správou. Bez čestného prehlásenia, negatívneho testu aspoň jedného rodiča, absolvovania ranného filtra dieťaťu nebude do školy vstup umožnený. Každý iný občan pri vstupe do budovy sa musí preukázať negatívnym výsledkom testu, napr. starýrodič pri výbere detí z MŠ.

V budove sú všetci povinní nosiť respirátor, žiaci rúška, u detí MŠ to doporučujeme. Rodič nie je povinný poslať dieťa do školy, avšak stráca nárok na pandemickú OČR. Neprítomnosť na vyučovaní je ospravedlnená, vzdelávanie ale prebieha len formou zadávania úloh, dištančné vyučovanie u nich neprebieha. V ročníkoch 5. – 9. naďalej prebieha dištančné vzdelávanie.
V ŠKD vytvárame skupiny, ktoré sa nepremiešavajú.

Žiadam všetkých rodičov o dôsledné posudzovanie zdravotného stavu členov spoločnej domácnosti a pri najmenšom podozrení alebo zhoršení zdravia preventívne pár dní neumiestňovali deti do školského zariadenia. Ochránime tak zdravie ostatných spolužiakov, zamestnancov a zachováme tak bezpečnú prevádzku školy.

Pre absolvovanie testovania môžete využiť odberné miesto, ktoré zriaďuje Obec Krajné podľa zvyčajného rozpisu v sobotu. Čestné vyhlásenie o bezinfekčnosti ku stiahnutiu pripájam nižšie. Bude tiež pripravené k vyplneniu v pondelok ráno pri vstupe do budovy školy. Prosím o sledovanie webových stránok školy, kde nájdete aktuálne informácie.

Príloha: Čestné vyhlásenie o bezinfekčnosti


 


Škola je zapojená od roku 2001 do projektu Infovek
Stránky obce
Internetové stránky obce Krajné
Copyright © 2024 Portál Základnej školy s materskou školou Krajné. Všetky práva vyhradené.
Joomla! je slobodný software šírený pod GNU/GPL licenciou.
Vytvorené pomocou Next Level Design a redakčného systému Joomla!