logo.png
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes1125
mod_vvisit_counterVčera798
mod_vvisit_counterTento týždeň3584
mod_vvisit_counterTento mesiac27795
mod_vvisit_counterVšetky2639031
Napísal užívateľ Administrator   
Nedeľa, 04 September 2022 18:35

Letná družina

Sme škola, ktorá ponúka zmysluplné využitie voľného času detí aj cez prázdniny. Letná družina sa stala v našej škole už tradíciou. Každý rok je o tri týždne strávené v prázdninovej družine na začiatku prázdnin medzi deťmi veľký záujem. Aktivity detí sme sa snažili zorganizovať tak, aby pokryli rôzne činnosti a deti sa počas celého dňa nenudili. Keďže čas strávený v letnom klube zahŕňal prevádzku v škole od 6,00 do 16,00, snažili sme sa vyplniť tento čas deťom tak, aby deti počas dňa stihli tvorivú, športovú aj socializačnú činnosť medzi sebou navzájom.

Letná družina

Podľa priložených fotiek všetci vidíte, že sme v družine len tak nesedeli a čas sme vypĺňali tak, aby každý deň mal zmysel. Naše deti majú veľmi radi tvorenie a vyrábanie akéhokoľvek druhu. Všetky vychovávateľky sú kreatívne a stačilo ponúknuť nápad, materiál a pomoc a o zábavu sme mali na celé dni postarané.

Letná družina Letná družina Letná družina
Letná družina Letná družina Letná družina
Letná družina Letná družina Letná družina
Letná družina Letná družina Letná družina
Letná družina Letná družina Letná družina

 Výsledkom boli krásne batikované tričká, ktoré sa naozaj vydarili, maľované kamene, ktoré sa menili na zvieratká alebo hlina, ktorá sa pod rukami detí menila na dekorácie. Aby sme nezanedbali aj fyzickú stránku, deťom sme ponúkli rôzne pohybové aktivity, či už skákanie na trampolíne, kúpanie sa v bazénoch, pobyt vonku na štadióne alebo ihrisku pri škole. Každodenná návšteva obchodu a nákup nanukov a sladkých alebo slaných maškŕt bola každodenná činnosť, na ktorú sa deti tešili.Tri týždne ubehli ako voda. Pre deti to boli tri zábavné týždne bez povinností, pre vychovávateľky tri pracovné týždne s prázdninovým nádychom. Myslíme, že letná družina má medzi deťmi dobrú odozvu, deti sa do nej tešia a my v tejto činnosti budeme pokračovať aj nesledujúce roky.

Vychovávateľky ŠKD


 


Škola je zapojená od roku 2001 do projektu Infovek
Stránky obce
Internetové stránky obce Krajné
Copyright © 2024 Portál Základnej školy s materskou školou Krajné. Všetky práva vyhradené.
Joomla! je slobodný software šírený pod GNU/GPL licenciou.
Vytvorené pomocou Next Level Design a redakčného systému Joomla!