logo.png
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes1059
mod_vvisit_counterVčera798
mod_vvisit_counterTento týždeň3518
mod_vvisit_counterTento mesiac27729
mod_vvisit_counterVšetky2638965
Napísal užívateľ Administrator   
Nedeľa, 04 Apríl 2021 12:03

Vážení rodičia!

Dňa 31.03.2021 Vyhláškou č.152 RÚVZ Trenčín zrušil zákaz prezenčného vyučovania. Týmto Vám oznamujem, že od 07.04.2021 /od stredy/ sú v prevádzke všetky zariadenia.

MŠ od 6.30 do 15.30, vstup do budovy zadným vchodom. ZŠ I.stupeň podľa rozvrhu hodín. ŠKD od 6.30 do 15.30, vstup hlavným vchodom, skupiny sa nepremiešavajú. ZŠ II.stupeň pokračuje v dištančnom vzdelávaní.

Podmienkou prezenčného vyučovania a návštevy MŠ je negatívny test aspoň jedného zákonného zástupcu, potvrdenie o prekonaní ochorenia nie starší ako 90 dní, pričom za 1.deň sa počítadeň pozitívneho výsledku testu. Prosím o testovanie oboch rodičov. Ostatné hygienické a bezpečnostné podmienky sú v platnosti tak, ako v minulosti. Rúška sú na I.stupni povinné, v MŠ doporučujem.

Všetky deti sú automaticky prihlásené na stravovanie. Rodičia žiakov I.stupňa, ktorí nemajú záujem o vyučovanie v škole, nahlásia svoje rozhodnutie mne. Strácajú však nárok na pandemické ošetrovné. Dištančné vzdelávanie je zrušené, úlohy sa budú zasielať cez edupage. Rodičia detí, ktorí majú záujem o návštevu MŠ, nahlásia záujem zástupkyni pre MŠ. Odhlasovanie zo stravy hláste vedúcej ŠJ. V prípade elektronického zasielania negatívnych výsledkov testov, prosím o ich zaslanie na moju adresu, aby som ich pracne nemusel dohľadávať.

Výsledky slúžia iba k nahliadnutiu, neuchovávame ich. Každé dieťa musí mať vyhlásenie o bezinfekčnosti /v prílohe/, môžete ho vyplniť aj ráno pri vstupe, kde budú pripravené prázdne formuláre. Žiadam o dodržiavanie hygienických a bezpečnostných opatrení. Zodpovedne zvážte akékoľvek príznaky členov spoločnej domácnosti, stretnutia s pozitívnymi osobami a v takomto prípade deti do školy neposielajte. Otázky zasielajte mne, telefonujte na 0915 792 159.

Príloha: čestné vyhlásenie o bezinfekčnosti

Želám pokojné prežitie sviatočných dní.

Milan Medveď, riaditeľ školy


 


Škola je zapojená od roku 2001 do projektu Infovek
Stránky obce
Internetové stránky obce Krajné
Copyright © 2024 Portál Základnej školy s materskou školou Krajné. Všetky práva vyhradené.
Joomla! je slobodný software šírený pod GNU/GPL licenciou.
Vytvorené pomocou Next Level Design a redakčného systému Joomla!