logo.png
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes928
mod_vvisit_counterVčera798
mod_vvisit_counterTento týždeň3387
mod_vvisit_counterTento mesiac27598
mod_vvisit_counterVšetky2638834
Napísal užívateľ Administrator   
Štvrtok, 26 Marec 2020 20:52

OZNAM

Vážení rodičia!

Riaditeľstvo školy Vám oznamuje, že na základe rozhodnutia Ústredného krízového štábu je
prerušená
prevádzka našej základnej školy, materskej školy, školského klubu a školskej jedálne od 16.03.2020 až
do odvolania.

Vzdelávanie žiakov bude prebiehať domácou prípravou a elektronickou komunikáciou žiakov s učiteľmi prostredníctvom internetového portálu https://zskrajne.edupage.org/
a www.bezkriedy.sk /pre žiakov 9.ročníka/.

Užitočné odkazy na vzdelávacie portály /prístup zdarma/:
www.ucimenadialku.sk/zdroje, www.alfbook.sk, RTVS Dvojka Školský klub od 9.15 – 10.00, Jašenica – Hry pre deti: Youtube: TONY a TINA_official, Instagram: tonytinaofficial, Facebook: TONY&TINA_official.

Testovanie deviatakov je zrušené.

Zápis do 1.ročníka prebehne elektronickou formou v termíne 20.04. – 30.04.2020 online.

Zápisu sa musí zúčastniť každé dieťa, ktoré v čase nástupu na povinnú školskú dochádzku do 31.8. 2020 dovŕšilo šiesty rok veku, dosiahlo školskú zrelosť a deti s odkladom. Overenie údajov sa uskutoční do dvoch týždňov od skončenia mimoriadneho prerušenia školského vyučovania.
Zákonný zástupca dieťaťa so ŠVVP doloží vyjadrenie príslušného zariadenia výchovného poradenstva a prevencie do vydania rozhodnutia o prijatí dieťaťa do základnej školy najneskôr do 15. júna 2020.
Zápisu sa musí zúčastniťdieťa aj v prípade, že rodič má záujem o odklad školskej dochádzky. Ak zákonný zástupca požiada o odklad, vyjadrenie od lekára a zariadenia výchovného poradenstva sa doručí dodatočne , najneskôr do 4 týždňov od skončenia mimoriadneho prerušenia šk. vyučovania.
V nutnom prípade, ak Vám technické možnosti neumožňujú online zápis, sa môže zákonný zástupca zastaviť v škole pre papierovú formu prihlášky a túto vyplnenú zaslať poštou na adresu školy. Prevzatie je potrebné dohodnúť na t.č.: 0915 792 159.

Zápis detí do materskej školy sa uskutoční elektronickou formou v termíne 01.05. – 31.05.2020. Prihláška na stiahnutie je v sekcii Materská škola /aktuality. Zaslať na adresu školy.


 


Škola je zapojená od roku 2001 do projektu Infovek
Stránky obce
Internetové stránky obce Krajné
Copyright © 2024 Portál Základnej školy s materskou školou Krajné. Všetky práva vyhradené.
Joomla! je slobodný software šírený pod GNU/GPL licenciou.
Vytvorené pomocou Next Level Design a redakčného systému Joomla!