logo.png
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes883
mod_vvisit_counterVčera798
mod_vvisit_counterTento týždeň3342
mod_vvisit_counterTento mesiac27553
mod_vvisit_counterVšetky2638789
Napísal užívateľ Administrator   
Streda, 20 Máj 2020 19:31

Vážení rodičia!

Zriaďovateľ školy Obec Krajné a vedenie Základnej školy s materskou školou Krajné Vám oznamujú, že na základe rozhodnutia Úradu verejného zdravotníctva Slovenskej republiky a Ministerstva školstva dňom 1.6.2020 pokračuje prevádzka ZŠ /1. – 5.ročník/ MŠ, ŠKD a ŠJ. Žiadame zákonných zástupcov o prihlásenie svojho dieťaťa k návšteve vybraného zariadenia. Prihlásenie sa uskutočňuje pomocou prihlasovacích údajov na www.zskrajne.edupage.org, link prihlasovanie – zisťovanie záujmu o nástup do školy, alebo komunikácia – prihlasovanie.

Prihlásiť sa je možné aj na adrese Táto emailová adresa je chránená pred spambotmi, aby ste ju videli, povolte JavaScript , Táto emailová adresa je chránená pred spambotmi, aby ste ju videli, povolte JavaScript , formou SMS na t.č. 0915792159 najneskôr do 27.5.2020. Návšteva školy je dobrovoľná, ale riaditeľ školy po zvážení všetkých rizík a rodinných podmienok, doporučuje rodičom žiakov ZŠ vzdelávanie absolvovať v plnej miere.


 


Škola je zapojená od roku 2001 do projektu Infovek
Stránky obce
Internetové stránky obce Krajné
Copyright © 2024 Portál Základnej školy s materskou školou Krajné. Všetky práva vyhradené.
Joomla! je slobodný software šírený pod GNU/GPL licenciou.
Vytvorené pomocou Next Level Design a redakčného systému Joomla!